De Nederlandse Zorg Site

UV-straling van de zon in juli 2018 breekt record

Nieuws » Gezondheid 14 augustus 2018

In juli 2018 was de totale hoeveelheid schadelijke UV-straling afkomstig van de zon hoger dan ooit tevoren.

Lees verder op RIVM.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie