De Nederlandse Zorg Site

Fax niet meer geschikt voor uitwisselen medische gegevens

Nieuws » Algemeen 20 augustus 2018

Aanleiding voor de waarschuwing is een recent onthulde kwetsbaarheid in HP OfficeJet Printers.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie