De Nederlandse Zorg Site

Grootste mazelenepidemie in Europa in 10 jaar

Nieuws » Ziekte 21 augustus 2018

Europa kent de grootste mazelenuitbraak sinds tien jaar. Meer dan 41.000 kinderen en volwassenen zijn in de eerste helft van 2018 getroffen door mazelen. ‘Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dringt daarom aan op maatregelen’, meldt het AD op 20 augustus.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie