De Nederlandse Zorg Site

Universeel griepvaccin komt weer een stap dichterbij

Nieuws » Behandelmethode, Ziekte 22 augustus 2018

Kandidaat-vaccin beschermt muizen tegen diverse varianten griep.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie