De Nederlandse Zorg Site

Veel bacteriën op scherm smartphone, maar onbekend hoeveel precies

Nieuws » Algemeen 28 augustus 2018

NU.nl checkt dagelijks berichten op betrouwbaarheid. Bewering: ‘Het gemiddelde scherm van een smartphone bevat tien keer zo veel bacteriën als een wc-bril.’

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie