De Nederlandse Zorg Site

‘Verband tussen psychische gezondheid en cannabisgebruik’

Nieuws » Algemeen 1 september 2018

Een groep onderzoekers van het International Cannabis Consortium heeft onderzoek gedaan naar de erfelijke aanleg voor cannabisgebruik. Hierbij troffen zij 35 genen aan die in verband kunnen worden gebracht met cannabisgebruik.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie