De Nederlandse Zorg Site

Brabantse instellingen werken samen aan beter eten in de zorg

Nieuws » Gezondheidszorg, Voeding 7 september 2018

Zorgorganisaties uit Noordoost- en Midden-Brabant starten op 10 oktober een samenwerking om het eten in de zorg te verbeteren. Het project ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel’ moet leiden tot een hogere maaltijdtevredenheid, minder voedselverspilling, lagere kosten én meer duurzaam inkopen.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie