De Nederlandse Zorg Site

Actuelere cijfers op ZorgkaartNederland

Nieuws » Gezondheidszorg 11 september 2018

Vanaf 28 augustus 2018 tellen oude waarderingen op ZorgkaartNederland niet meer mee in het cijfer van de zorgverleners of zorginstellingen.

Dankzij een nieuwe berekening gaat de actualiteit van de waarderingen omhoog. Hiermee loopt ZorgkaartNederland voorop: er zijn nauwelijks reviewsites die zo zorgvuldig omgaan met het bewaken van de actualiteit van de waarderingen.

Lees verder op ZorgKaartNederland.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie