De Nederlandse Zorg Site

Meer dan de helft is tevreden met overgewicht

Nieuws » Gezondheid 13 september 2018

Een op de vijf Nederlanders vindt het niet erg om overgewicht te hebben. Dit meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie