De Nederlandse Zorg Site

HPV-vaccin is veilig volgens het RIVM

Nieuws » Preventie 25 september 2018

Er is geen verband gevonden tussen het vaccin tegen baarmoederhalskanker (HPV) en langdurige vermoeidheidsklachten.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie