De Nederlandse Zorg Site

‘Nieuwe zorgondernemers niet op hoogte van kwaliteitseisen’

Nieuws » Gezondheidszorg, Kwaliteit 26 september 2018

Van de beginnende ondernemers in de ouderenzorg, thuiszorg, ggz en gehandicaptenzorg is 95 procent volgens onderzoek van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) niet op de hoogte van de kwaliteitseisen die aan dit werk gesteld worden.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie