De Nederlandse Zorg Site

Epidemie van rugklachten door veel en lang zitten

Nieuws » Algemeen 6 oktober 2018

Nederlanders zitten te veel en nemen te lang de verkeerde houding aan. Dit meldt chiropractor Tanja Valk.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie