De Nederlandse Zorg Site

Nieuw medicijn zorgt voor minder astma-aanvallen

Nieuws » Behandelmethode, Medicijnen 12 oktober 2018

Dit nieuwe geneesmiddel halveert het aantal astma-aanvallen en maakt het mogelijk om het gebruik van prednisonpillen sterk te verminderen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie