De Nederlandse Zorg Site

‘Huisarts moet actievere rol spelen bij prostaatkankerscreening’

Nieuws » Ziekte 1 november 2018

Huisartsen zouden alle mannen boven de 55 jaar attent moeten maken op de mogelijkheden van het meten van de PSA-waarde, zo menen Nederlandse prostaatkankerpatiënten. Maar liever nog zouden zij een nationaal bevolkingsonderzoek zien.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie