De Nederlandse Zorg Site

WHO: 93 procent kinderen ademt vervuilde lucht in

Nieuws » Gezondheid, Klimaat 4 november 2018

Wereldwijd ademt zo’n 93 procent van de kinderen – onder de 15 jaar – vervuilde lucht in. Dit brengt hun gezondheid en ontwikkeling ernstig in gevaar, meldt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in een nieuw rapport.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie