De Nederlandse Zorg Site

Samen tegen antibioticaresistentie

Nieuws » Medicijnen 16 november 2018

De week van 12 tot 19 november staat in het teken van het vergroten van het bewustzijn van antibioticaresistentie.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie