De Nederlandse Zorg Site

Nederlander eet iets gezonder

Nieuws » Voeding 22 november 2018

Nederlanders zijn meer fruit gaan eten en het lijkt met de consumptie van groente ook de goede kant op te gaan.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie