De Nederlandse Zorg Site

Ruim 2 miljoen Nederlanders met rug- en nekklachten

Nieuws » Fysiotherapie, Gezondheid 28 november 2018

Het aantal geregistreerde patiënten met rug- en nekklachten in Nederland is boven de twee miljoen.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie