De Nederlandse Zorg Site

Klimaatverandering is bedreiging voor de volksgezondheid

Nieuws » Gezondheid, Klimaat 1 december 2018

Klimaatverandering heeft grote gevolgen voor de gezondheid en de gezondheidszorg.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie