De Nederlandse Zorg Site

Bij hartinfarct door aderverkalking speelt pech een belangrijke rol

Nieuws » Algemeen 5 december 2018

Bij aderverkalking hoopt cholesterol zich op in de kransslagaders van het hart en vormt daar samen met dode cellen een plaque

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie