De Nederlandse Zorg Site

Spieropbouw gestimuleerd door eiwit en inspanning

Nieuws » Algemeen 9 december 2018

Met het ouder worden verliezen mensen spiermassa en –kracht. Eiwitrijke voeding in combinatie met fysieke inspanning voor het slapen gaan, kan voorkomen dat patiënten spiermassa verliezen tijdens een ziekenhuisopname.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie