De Nederlandse Zorg Site

Waarom een leven zonder haast voordelen heeft

Nieuws » Algemeen 22 december 2018

Je leven in een lagere versnelling zetten kan veel voordelen opleveren. Tijdschrift Flow legt aan de hand van zeven voorbeelden uit waarom.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie