De Nederlandse Zorg Site

Hoe vervuilend is vuurwerk voor het milieu?

Nieuws » Algemeen 31 december 2018

Rotjes, vuurpijlen en gillende keukenmeiden. Vanaf vanavond mag er weer vuurwerk afgestoken worden. Moeten we ons zorgen maken over het milieu?

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie