De Nederlandse Zorg Site

Zeven tips om een maand (of langer) zonder alcohol vol te houden

Nieuws » Gezondheid 6 januari 2019

Veel Nederlanders zijn 2019 onder meer dankzij de Ik Pas-campagne begonnen met een maand zonder alcohol. NU.nl zet de belangrijkste tips op een rij voor mensen die al zijn begonnen aan de drankvrije maand of daar nog mee willen beginnen.

Lees verder op NU.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie