De Nederlandse Zorg Site

Vervolg Academische Werkplaats Autisme voor meer participatie

Nieuws » Algemeen 9 januari 2019

ZonMw heeft een half miljoen euro uitgetrokken voor een plan om mensen met autisme en hun naasten beter te betrekken bij de maatschappij.

Lees verder op Skipr.nl

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie