De Nederlandse Zorg Site

Cao Hidha: enkele tarieven gewijzigd

Nieuws » CAO 10 januari 2019

Met ingang van 1 januari 2018 wijzigt een aantal cao-tarieven voor de hidha. In dit bericht leest u wat er wijzigt op het gebied van persoonlijke kosten, de werkgeversbijdragen in ziektekostenverzekering en in de ANW-vergoedingen.

Lees verder op LHV.nlĀ of CAO Hidha

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie