De Nederlandse Zorg Site

Huisartsenpraktijken moeten zich voorbereiden op toenemende personeelsbehoefte

Nieuws » Beroepen 12 januari 2019

Voor alle functies in de huisartsenpraktijk worden komend jaar tekorten verwacht.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie