De Nederlandse Zorg Site

Zorg- en welzijnsberoepen ervaren vaak ongewenst gedrag

Nieuws » Personeel 29 januari 2019

De meest voorkomende vorm van ongewenst gedrag op het werk door externen is intimidatie.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie