De Nederlandse Zorg Site

Plannen voor verbeteren kwaliteit verpleeghuiszorg laten ambities zien

Nieuws » Gezondheidszorg, Ouderenzorg 1 februari 2019

Minister Hugo de Jonge van VWS heeft voor dit jaar 600 miljoen euro beschikbaar gesteld voor betere ouderenzorg.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie