De Nederlandse Zorg Site

Meer Nederlanders met kanker, vooral toename huidkanker

Nieuws » Algemeen 4 februari 2019

Vorig jaar hebben 116.000 Nederlanders de diagnose kanker gekregen. Vooral het aantal patiënten met huidkanker is de laatste jaren fors gestegen.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie