De Nederlandse Zorg Site

Bacteriofagen mogelijke oplossing tegen antibioticaresistentie

Nieuws » Behandelmethode 11 februari 2019

Infecties veroorzaakt door bacteriƫn worden doorgaans behandeld met antibiotica.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie