De Nederlandse Zorg Site

‘In 2030 heeft een op de zeven Nederlanders het aan zijn of haar hart’

Nieuws » Ziekte 21 februari 2019

Overleed vijftig jaar geleden een op de twee Nederlanders aan een hart- of vaatziekte, is dat nu ‘maar’ een op de vier.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie