De Nederlandse Zorg Site

LED-lampje stopt hartritmestoornis automatisch

Nieuws » Behandelmethode 1 maart 2019

Het kan de eerste stap zijn naar een pijnvrije behandeling voor patiënten met boezemfibrilleren.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie