De Nederlandse Zorg Site

Hielprik uitgebreid

Nieuws » Algemeen 18 maart 2019

Het totale aantal aandoeningen waarop wordt getest met de hielprik komt daarmee op 22.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie