De Nederlandse Zorg Site

60 procent Nederlanders eet elke dag fruit en groente

Nieuws » Voeding 3 april 2019

Bijna zestig procent van de Nederlanders eet elke dag fruit en groente. Hiermee ligt ons land iets onder het EU-gemiddelde van 64 procent in 2017, meldt het Europese statistiekbureau Eurostat.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie