De Nederlandse Zorg Site

Wereldwijd onderzoek: ‘In 2017 bijna 5 miljoen doden door luchtvervuiling’

Nieuws » Gezondheid 7 april 2019

Wereldwijd zijn bijna vijf miljoen mensen in 2017 overleden aan de gevolgen van luchtvervuiling, blijkt woensdag uit het jaarlijkse rapport State of Global Air van het Health Effects Institute en het Institute of Health Metrics.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie