De Nederlandse Zorg Site

Consumentenbond pleit voor invoering Nutri-Score

Nieuws » Voeding 9 april 2019

De Consumentenbond pleit voor invoering van de Nutri-Score in Nederland.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie