De Nederlandse Zorg Site

Ruim 800 bijwerkingen van implantaten gemeld

Nieuws » Algemeen 10 april 2019

Veruit de meeste meldingen gingen over gezondheidsklachten door een borstimplantaat.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie