De Nederlandse Zorg Site

Steeds meer jongeren met overgewicht

Nieuws » Algemeen 12 april 2019

Steeds meer kinderen en jongeren zijn te zwaar. Van jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar was bijna een kwart te zwaar.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie