De Nederlandse Zorg Site

Wat te doen tegen somberheid? ‘Pillen hebben vaak geen zin’

Nieuws » Algemeen 13 april 2019

Somberheid vormt een van de grootste gezondheidsrisico’s ter wereld. Geschat wordt dat er wereldwijd zo’n 350 miljoen mensen aan lijden.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie