De Nederlandse Zorg Site

Nauwere betrokkenheid huisarts bij kankerzorg

Nieuws » Gezondheidszorg, Huisarts 15 april 2019

Kankerpatiënten zijn gebaat bij een goede samenwerking tussen huisartsen en ziekenhuizen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie