De Nederlandse Zorg Site

Waarom een te hoge bloeddruk gevaarlijk is en wat je ertegen kunt doen

Nieuws » Algemeen 9 mei 2019

Iedere week beantwoordt Edwin de Vaal (46), huisarts in Nijmegen, een veel gestelde of opvallende vraag uit zijn praktijk. Deze week: Waarom is een te hoge bloeddruk gevaarlijk en wat kun je ertegen doen?

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie