De Nederlandse Zorg Site

Vooral beweegadvies gegeven bij gezondheidsklachten

Nieuws » Algemeen 15 mei 2019

Jeugdartsen en –verpleegkundigen raden patiënten vaak aan om meer te bewegen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie