De Nederlandse Zorg Site

Ultieme poging bonden om nieuwe Cao Ziekenhuizen tot stand te brengen

Nieuws » CAO 22 mei 2019

Cao-partijen hebben op 21 mei onderhandelingen gevoerd om te komen tot een nieuwe Cao Ziekenhuizen voor de 200.000 werknemers in deze branche. Het overleg heeft echter nog niet tot een resultaat geleid.

De werkgevers bleken echter niet bereid een loonbod te doen dat in de buurt komt van de eisen van de vakbonden. Daarop besloten de bonden (FNV, FBZ, NU’91 en CNV), zelf het initiatief te nemen en een tegenvoorstel bij de werkgevers neer te leggen. Werknemers in de ziekenhuizen wachten al te lang op een akkoord en willen nu boter bij de vis.

Lees verder op FBZ.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie