De Nederlandse Zorg Site

Stoppen met roken, zo doe je dat

Nieuws » Gezondheid 2 juni 2019

Wereld Niet-Rokendag, op vrijdag 31 mei, moet rokers aanmoedigen om hun sigaretten vaarwel te zeggen.

Wat is de beste manier om te stoppen met roken? Vier experts geven advies.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie