De Nederlandse Zorg Site

Radboudumc zet al haar patiënten aan tot bewegen

Nieuws » Behandelmethode 11 juni 2019

Na een succesvolle testfase gaan alle afdelingen van Radboudumc met het concept ‘Beter uit bed’ werken.

Dit is een programma waarin patiënten, bezoekers en zorgverleners gestimuleerd en gefaciliteerd worden met als doel de patiënt zoveel mogelijk te laten bewegen. Meer activiteit leidt namelijk tot een beter herstel, en een betere prognose.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie