De Nederlandse Zorg Site

Nederlander at in de Tweede Wereldoorlog gezonder dan nu

Nieuws » Voeding 12 juni 2019

Volgens culinair historicus Manon Henzen waren Nederlanders nog nooit zo gezond gevoed als in de eerste oorlogsjaren van WO II. Hoe zit dat?

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie