De Nederlandse Zorg Site

‘Veel jeuk door eikenprocessierupsen’

Nieuws » Algemeen 27 juni 2019

Het aantal eikenprocessierupsen in Nederland is sterk toegenomen.

De verwachting is dan ook dat deze zomer tussen de 60.000 en 100.000 mensen klachten zullen krijgen door de brandharen van de rupsen.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie