De Nederlandse Zorg Site

Middel tegen waterpokken helpt tegen jeuk processierups

Nieuws » Behandelmethode 1 juli 2019

Veel mensen hebben last van klachten door de eikenprocessierups. En dan vooral van de jeukende bultjes over het hele lichaam. De middeltjes vliegen de deur uit. Een middel dat ook voor verlichting kan zorgen is een product tegen waterpokken.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie