De Nederlandse Zorg Site

Reanimatie: ‘Als je niets doet, redt iemand het sowieso niet’

Nieuws » Algemeen 2 juli 2019

Elke week krijgen meer dan driehonderd mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand.

Alleen wie tijdig wordt gereanimeerd, heeft kans op overleven. Maar daarmee wordt vaak te laat gestart, merkt Spoedeisende Hulp-arts Heleen Lameijer. “Bij een hartstilstand telt elke seconde.”

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie